Hashish Videos for Information and Amusement

Best of Rens | Drugslab

Best of Rens | Drugslab

Best of Rens | Drugslab

In deze video blikken Bastiaan en Nellie samen met Rens terug op Rens zijn meest memorabele momenten tijdens Drugslab.

DRUGSLAB PLAYLIST:
Spotify: http://bit.ly/drugslabspotify
Apple Music: http://bit.ly/drugslabapplemusic

INSTAGRAM:
https://www.instagram.com/spuitenenslikken/

OUR HOSTS:
Nellie Benner: https://www.instagram.com/nelliebenner
Bastiaan Rosman: https://www.instagram.com/bashiaanrosman
Dzifa Kusenuh: https://www.instagram.com/wizkhadzifa/

OVER DRUGSLAB:
Drugslab is een educatief YouTube kanaal over drugs. Op dit kanaal proberen Nellie Benner, Bastiaan Rosman en Dzifa Kusenuh de drugs uit die jij getest wil zien. We doen dit in de naam van de wetenschap, zodat we kunnen laten zien wat de effecten van drugs op het menselijk lichaam zijn. Je kunt ons laten weten welk type drug jij getest wil zien door te reageren in het reactiegedeelte onder de video of de hashtag #drugslab te gebruiken. Naast ons wekelijkse experiment voorzien we je van informatie over veilig gebruik, veilige dosering, wat de effecten en risico’s zijn en enkele do’s en don’ts als je drugs gebruikt. In de naam van de wetenschap! Peace.

DRUGSLAB EXTRA
Naast dat onze presentatoren twee keer per maand drugs testen in het lab, onderzoeken Nellie, Bastiaan en Dzifa de wereld rondom drugs. Zij gaan twee keer per maand op pad om jullie vragen te beantwoorden. Want over drugs valt zoveel meer te vertellen.

OVER BNNVARA:
BNNVARA is een Nederlandse publieke omroep. De omroep van vrij, nieuwsgierig en sociaal Nederland. We blijven schoppen, maar nooit zonder reden. BNNVARA produceert entertainment en informatieve programma’s, radioprogramma’s en speelfilms. Sommige programma’s stellen controversiële onderwerpen aan de kaak zoals het orgaandonortekort, drugs en seks.

WAARSCHUWING:
De bovenstaande video dient een educatief doel in relatie tot het gebruik van drugs en de effecten ervan. Het is expliciet niet de intentie mensen aan te moedigen om drugs te gebruiken. De handelingen die te zien zijn in de video worden uitgevoerd door professionals of onder de strikte supervisie van professionals. Dienovereenkomstig dringen BNNVARA en de producers van het programma er met klem op aan dat niemand poogt enige getoonde handeling uit de video te recreëren of na te doen en zal BNNVARA niet aansprakelijk zijn voor welke materiële en/of immateriële schade dan ook als mensen dit wel doen!

Meer info over drugs:
https://www.unity.nl

Go to Source

Powered by WPeMatico